sapt trecuta am cumparat o masina second hand o skoda fabia din 2008 31000 km ...toate bune si frumoase...am facut cu respectivul un contract de vanzare cumparare scos la imprimanta semnat tot ...dar la final omul s-a oferit sa il faca el la masina de scris si sa mi-le aduca.....el nefiind proprietar in acte....ci avea contract de vanzare si fiscal ....cand a venit cu actele in o ora (aprox)pe fisa de inmatriculare nu mai aparea numele lui ...fiind sters....ci al meu.....si a venit cu un contract facut intre mine si proprietar (pe care nu l-am semnat) pt asta am depus actele cu plangerea la politie....asta e prima problema.....
A doua e ca masina este varza....scoase airbaguri...si manarite becurile din bord astupate cu mastic....ce sa fac....ajutati-ma....un avocat sa ma ajute sal dau in judecata....va rogggg sunt disperat....am facut imprumut pt masina asta si nu mai stiu ce sa mai fac....la politie mi-a primit doar falsul....cu airbaguri si restul au spus sa-l dau in judecata....l-am sunat si mia zis ca daca vreau sa ii dau masina innapoi mai imi da doar o parte din bani....ajutor
cu exact ceea ce am relatat mai sus...dar dansii mi-au spus ca primesc doar partea cu falsul ...nu si partea cu problemele grave ale sistemelor de siguranta
Cu toate ca stiu ca si faptul ca mi-a ascuns defecte grave ale sistemelor de siguranta si franare...cred ca e inselaciune...
Vreau sa -l dau in judecata sa-mi recuperez prejudiciul...caut un avocat sa ma ajute , sa ma indrume si sa ma reprezinte.
Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Teapa masina lovita
Adrian_BM
Pe scurt . Am cumparat o masina de la o persoana ce parea de incredere. Masina arata bine si mergea bine , fare erori sau becuri aprinse in bord , proprietarul ... (vezi toată discuția)