avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Factura externa la SRL neiscris in ROI
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Factura externa la SRL neiscris in ROI

Factura externa la SRL neiscris in ROI
Buna ziua!
Administratorul unei firme a facut o comanda pe net pentru un obiect de inventar necesar.A primit bunul respectiv printr-o firma de curierat,a achitat bunul,pe chitanta nu se mentioneaza furnizorul extern,ci transportatorul,iar la deschiderea coletului a avut surpriza sa constate ca are o factura externa.Nu este inregistrat in Registrul Operatorilor Intracomunitari.Care este procedura in acest caz,cum se poate inregistra factura,cum se evita consecintele negative?
Va multumesc antcipat!
Cel mai recent răspuns: Iulia_A_68 , utilizator 09:20, 14 Ianuarie 2016
Prea putine date; firma externa are TVA?
Firma din Romania are TVA?
Factura este cu tva ul extern? TVA romanesc( se poate)....

Sunt 6 solutii la problema de mai sus....
Buna ziua!Din pacate,abia acum am vazut raspunsul dvs...Intrucat nu e incheiata situatia pe 2015,nu e intocmit bilantul,m-ar ajuta mult raspunsul dvs,sau alte eventuale raspunsuri avizate.Firma beneficiara e platitoare de tva,dar neanscrisa in ROI , firma externa e platitoare de tva,factura are tva 27%.Multumesc anticipat pt raspunsuri!Zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnregistrare factura din irlanda dutescu maria dutescu maria Buna ziua, Am si eu urmatoarea intrebare, tocmai am achizitionat niste pixuri de la National Pen fara sa-mi dau seama ca societatea nu are sediul in Romania. ... (vezi toată discuția)
Rugaminte de lamurire problema furnizor de produse online Descriptiv Descriptiv Am comandat online un produs pe un site gestionat de o firma platitoare de TVA in Romania (ale carei date nu le gasesti pe respectivul site). A sosit prin ... (vezi toată discuția)
Furt colet fan curier Razvan_fx Razvan_fx Buna ziua, As dori sa va rog sa ma ajutati cu un sfat: Am dat acum 3 saptamani comanda la un colet la o firma mare de mobila (nu o sa precizez numele aici), ... (vezi toată discuția)