avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Termene raspunsuri sesizari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Termene raspunsuri sesizari

buna ziua.as dori sa aflu in cat timp .este obligat presedintele asociatiei de proprietari sa raspunda la sesizari.daca este obligat sa raspunda in scris sau nu si daca nu o face deloc ce pot face mai departe? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 20:00, 18 Octombrie 2015
Pai ceva mai sus ne-ati spus ca ati primit un raspuns:
asociatia afirma ca nu o va elbera deoarece considera ca nu este necesar.

Mergeti sa discutati cu presedintele asociatiei si rugati-l sa va arate fisa apartamentului pentru ca asa cum prevede legea aveti dreptul la documentele asociatiei, trebuie sa aveti acces la acestea.
din pacate am fost, am discutat si cu presedintele si cu administratorul , dar nu vor , imi spun ca nu vad rostul acestei solicitari,
Presupuneti ca citeste aici presedintele asociatiei dumneavoastra si explicati-i. Care esre scopul solicitarii dumneavoastra? Aveti o nelamurire cu privire la cheltuielile ce v-au fost repartizate?

Incerc sa va explic modul cum se pot lamuri lucrurile. Un membru al asociatiei nu vine la administratie sa solicite "din senin" sa i se "elibereze" asa cum spuneti dumneavoastra un inscris. Omul vine si solicita o lamurire ori contesta o cheltuiala repartizata. Iar administratorul sau presedintele verifica ceea ce contesta proprietarul, cauta in documente... iar proprieatrul poate vedea daca s-a gresit undeva sau nu, poate discuta remedierea eventualei greseli s.a.m.d.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul legal de raspuns la o cerere depusa la asociatia de propietari coroviceanu coroviceanu Va rog sa imi spuneti care este termenul legal de raspuns la o cerere depusa la Asociatia de Proprietari prin care se solicita copii dupa anumite acte. Se ... (vezi toată discuția)
La ce documente explicative au dreptul proprietarii unui imobil? CEEX CEEX Buna seara, Legea 196/2018 (3) Proprietarii din condominii au dreptul să primească explicații cu privire la calculul cotei de contribuție la ... (vezi toată discuția)
Art. 2 din og 27/2002 - rog raspuns la urmatoarele 2 intrebari albuemanoil albuemanoil 1. prin PETITIE se intelege si contestarea LISTELOR DE PLATA (emise de asociatiile de proprietari ) in baza art. 12.A.d. din HG 1588/2007 ? ... (vezi toată discuția)