avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inceputurile unei intreprinderi individuale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inceputurile unei intreprinderi individuale

Buna ziua,

Am inregistrat de curand la Registrul Comertului o intreprindere individuala cu activitatea principala 6201 - Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client). Ulterior am fost trimis cu certificatul de inregistrare la Directia Generala a Finantelor Publice, unde am completat Declaratia 220.

Mi s-a spus ca voi primi acasa "decizia".

Marea mea nelamurire este: ce fac mai departe? In ce consta acea "decizie"? Mai am nevoie de alte documente/stampile pentru a putea incepe sa fac achizitii pe aceasta I.I.?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:03, 18 Iulie 2009
Va trebuie stampila, chitante si facturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa, completare formular 220 pentru caen 6201 norma venit danid danid Buna ziua, Am inffintat un PFA, iar acum urmeaza sa merg la Finante pentru prima oara. Am cautat informatii pe Internet, dar sunt contracdictorii: La ... (vezi toată discuția)
Problema pfa legata de codurile caen Mircea_L Mircea_L Sunt de curand PFA cu norma fixa de venit si am o nelamurire legata de codurile CAEN. Ca activitate principala am codul 6201 (Activitati de realizare a ... (vezi toată discuția)
Cod caen - pfa ostia ostia Buna ziua, Intentionez sa negociez vanzarea unui software catre clienti, iar plata mea sa se faca prin comision la instalare (o singura data) si comision ... (vezi toată discuția)