avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua!In 2005 am luat un credit de la BCR iar sotul alt credit,in 2010 am ramas fara serviciu iar sotul fiind bugetar din cauza taierilor de salar am ramas in urma cu ratele motiv pt care am fost dati la Kruc apoi la un executor.Eu achit 100 ron sau 200 depinde cum am bani iar sotul are propire pe salariu.Problema e ca pe 15 octombrie am fost invitati la discutii dar plicul are stampila postei cu data de 16 octombrie deci nu aveam cum sa fim prezenti.Problema e ca executorul vrea sa trimita un evaluator sa scoata apartamentul la licitatie sa recupereze suma mai repede.Intrebarea mea este ce pot sa fac sa nu raman fara casa ,apartamentul mai are o propire de la alt executor si este luat prin Ordonanta 19 deci platesc rate la stat unde sunt si cu acestea in urma.Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: mirunabadu , utilizator 17:01, 22 Octombrie 2015
Incercati sa depuneti la judecatorie, in termen de 15 zile, contestatie la executare in care sa cereti anularea executarii. Cu siguranta un avocat specializat va indentifica motive de anulare a executarii silite pornita impotriva dvs. de Kruk.
Multumesc pt raspuns,problema este f grava am fost sa discut cu executorul si suma pe care o am de achitat s a dublat,este corect?de 5 ani achit luna de luna dar nustiu ce dobanzi au aplicat cei de la kruc,as avea vre o sansa sa dau kruc in judecata pt dobanzile aplicate?
Firmele de recuperare creanțe nu aplică alte dobânzi decât cele prevăzute în contractul de credit. vedeți în contract ce dobândă și ce penalitate vi se aplică în caz de neplată .
propirea pe salar este de400 ron iar rata la banca era de 670 sa inteleg ca pt cei 270de ron s a aplicat dobanda?am achitat in fiecare luna nu este luna in care sa nu achit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere executare silita Si_Dolly Si_Dolly Buna ziua, Mama mea a avut un contract de credit cu o instituie bancara, ratele nu au mai putut fi sustinute din cauza lipsei locului de munca si ulterior ... (vezi toată discuția)
Credit banca cedat catre o firma de recuperari Arlechino Arlechino Buna ziua, Am avut un credit la Banca care a fost cedat catre o firma. La momentul cedarii cei de la Kruc au preluat o datorie de 39,000 lei. Acum suma ... (vezi toată discuția)
Cesionare credit anto24nio anto24nio in 2012 am facut un credit de nev personale in valoare de 59...000 ron. in 2013, pt o perioada de 6 luni (mai -oct 2013) nu am putut achita decat 350 de ron ... (vezi toată discuția)