avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CERTIFICAT DE GREFA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CERTIFICAT DE GREFA

Buna ziua,

Cum se poate obtine un certificat de grefa pentru ADRESA DE INSTIINTARE PRIVIND INFIINTAREA POPRIRII-ANAF.

PASI DE URMAT

P.S.

OG care se refera la masuri privind eliminarea penalizarilor de intirziere si modificarea cuantumului dobinzilor penalizatoare pentru PF,fiind in strinsa legatura cu solicitarea mea de intrerupere a popririi pentru a putea beneficia de prevederile legii ce urmeaza a fi promulgata


multumesc
Cel mai recent răspuns: tig , utilizator 09:21, 21 Octombrie 2015
Completati cerere certificat de grefa pe care il depuneti la registratura instantei de judecata
Buna ziua,

ref.certificat de grefa

La JUDECATORIA nu se poate depune cerere pentru Certificat de Grefa pentru ca nu exista dosar de executare si atunci care sint modalitatile de a ridica poprire ANAF pe conturi pina la aparitia normelor de aplicare a legii privind modificarea cuantumului dobinzilor si a penalitatilor de intirziaere de la plata unor obligatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anaf popriri tig tig Buna ziua, Cum se procedeaza in cazul unei popriri pe conturi pentru neplata unor obligatii + penalizari de intirziere+dobinzi . Daca normele de aplicare ... (vezi toată discuția)
Amnistie fiscala tig tig Buna ziua, Doresc sa aflu totul despre Legea Amnistiei Fiscale. Este sau nu este in vigoare. Are sau nu are norme de aplicare. Am un caz personal ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi pfa/datorie prescrisa mirceastanciubc mirceastanciubc Buna ziua . In urma neplatii unui credit de consum luat ca PF de la o banca, am fost dat in judecata !!!?? de catre o firma specializata, executat silit si ... (vezi toată discuția)