avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ANAF popriri
Discuție deschisă în Executare silită

ANAF popriri

Buna ziua,

Cum se procedeaza in cazul unei popriri pe conturi pentru neplata unor obligatii + penalizari de intirziere+dobinzi .

Daca normele de aplicare ref Lege pentru revizuirea cuantumului penalitatilor de intirziere si a dobinzilor nu au aparut care este modalitatea de a stopa poprirea pe conturi si de a beneficia de prevederile legii.:
Cel mai recent răspuns: tig , utilizator 10:46, 21 Octombrie 2015
Impotriva masurii se poate face contestatie la executare. Atat. Si cu ceva noroc, poate o castigati. Cautati un avocat sa va ajute. Mult succes!
Buna ziua,

Am discutat cu un avocat ,nu se poate face contestatie pentru ca nu exista titlu executoriu si de aceea nu pot obtine nici certificat de grefa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de grefa tig tig Buna ziua, Cum se poate obtine un certificat de grefa pentru ADRESA DE INSTIINTARE PRIVIND INFIINTAREA POPRIRII-ANAF. PASI DE URMAT P.S. OG care se ... (vezi toată discuția)
Amnistie fiscala tig tig Buna ziua, Doresc sa aflu totul despre Legea Amnistiei Fiscale. Este sau nu este in vigoare. Are sau nu are norme de aplicare. Am un caz personal ... (vezi toată discuția)
Executare silita moss moss Buna ziua, am o executare silita cu titlul executoriu pentru neplata unui credit bancar. Cardul de salariu imi este deja blocat si am primit la serviciu de la ... (vezi toată discuția)