avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj imobil,dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj imobil,dupa divort

Dupa o casnicie de 24 de ani,din care au rezultat si 3 copii(doi sunt inca minori),m-am hotarat sa divortez.In 1995,socrii mei au cumparat un apartament pe numele lor,iar noi am fost chiriesi cu act.In 2003(luna iulie)au vandut apartamentul,iar cu acei bani am cumparat,noi,o casa la tara(in luna august)Casa a fost cumparata cu contract de vanzare-cumparare pe numele nostru si fara clauze sau acte de donatie.Ce drepturi am eu la casa,in caz de partaj?In timpul casniciei,sotul meu a facut doua credite dar eu nu apar in actele facute pentru credite(ca si cum nu existam).Sunt obligata prin lege sa particip la plata acelor rate?
Ultima modificare: Duminică, 18 Octombrie 2015
relly.lia, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:31, 18 Octombrie 2015
Aveti dreptul la imobil fiind dobandit in timpul casatoriei.

Creditele vor face obiectul partajului doar daca acei bani au fost cheltuiti pt nevoile curente ale familiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii divort madalina golea madalina golea astazi am avut primul termen la procesul de divort dar sotul meu a cerut o aminare deoarece nu avea avocat si s-a aminat pe 19 .05.2011.situatia mea este mai ... (vezi toată discuția)
Partaj Coco_luca Coco_luca Sunt in proces de partaj cu fostul sot. In timpul casatoriei (pe langa alte bunuri) am cumparat un apt pe care l-am vandut in 2006, banii rezultati fiind ... (vezi toată discuția)
partaj apartament - ce pretentii poate avea sotul? CrinaV5 CrinaV5 Buna ziua! Situatia este urmatoarea: contractul de vanzare-cumparare a apartamentului este doar pe numele meu de domnisoara, pentru ca a fost semnat inainte ... (vezi toată discuția)