avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cum sa procedez?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum sa procedez?

Buna ziua,
Recent am castigat si ultima batalie cu ANAF-ul( mi-au facut plangere penala pentru suspiciunea de facturi fictive si suspiciune de evaziune fiscala) am primit 3 NUP si o repingere impotriva NUP-urilor (tribunal) .problema este ca in anul 2011 au fost luati din cont 68700 ron si in ianuarie 2012, 23.877 ron, bani care se spunea atunci ca fac obiectul suspiiunilor celor de la control. Am facut contestatie impotriva proceselor verbale de control si impotriva solutiei de a lua din contul societatii respectivele sume, am primit raspuns ca se suspenda pana la pronuntarea definitiva a instanei, acest lucru s-a intamplat , problema este cum imi recuperez eu sumele si daca pot cere si eu la randul meu dobanda pentru ei si care este procentul maxim care pot sa-l cer.
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 09:46, 19 Octombrie 2015
Trebuie să solicitați reluarea judecății în acele dosare. de asemenea, dacă nu ați cerut deja, trebuie să cereți și întoarcerea executării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-a pus poprire pe cont de către anaf pentru o sumă din anul 2009, iar banca a virat banii. am posibilitatea să contest invocând prescripția? caradis caradis Buna ziua. Mi s-a pus poprire pe cont de catre ANAF pentru o suma din anul 2009. Banca fara acordul meu a virat banii. Am fost la ANAF si dupa lungi insistente ... (vezi toată discuția)
Poprire anaf Costip18 Costip18 Bună ziua. Anul trecut anaf ul a pus poprire pe contul contul soției(552Ron), cont în care se virează doar alocația copilului. Noi am achitat aceasta ... (vezi toată discuția)
Executare judecatoreasca pentru amenda rovinieta jeanluk jeanluk X-( buna seara revin cu o problema mai veche de care credeam ca am scapat! Tocmai mi-a venit o somatie de executare judecatoareasca pentru o amenda ... (vezi toată discuția)