avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plati contributii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plati contributii

se pot platii contributii ca si angajator de acum 3 luni de zile...daca da ...vreau sa stiu cum
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:24, 19 Octombrie 2015
Daca aveti angajati cu contract de munca, pentru salariile platite in trimestrul III 2015 pe baza statelor intocmite si semnate de salariati, pana pe 25 octombrie 2015 depuneti declaratia 112 cu semnatura electronica prin internet sau la ghiseu pe CD. Tot pana la acest termen aveti de facut si plata catre bugetul de stat si cel al asigurarilor sociale la ghiseul de la trezorerie cu foaie de varsamant sau prin banca cu ordin de plata. Cele 2 se pot genera si apoi lista din progamul descarcat de pe pagina de net mfinante.
Termenul de depunere la trimestru si de plata, e valabil daca aveti maxim 2 angajati. De la 3 in sus, termenul e lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma noua neplatitoare de tva si cu impozit pe venit mariusscr mariusscr Buna ziua As dori daca se poate sa imi spuneti o firma nou infiintata in 2016, neplatitoare de TVA si cu impozit pe venit, ce declaratii trimestriale trebuie ... (vezi toată discuția)
Cum se achita soldul tva de plată la sfârşitul perioadei de raportare din declaratia 300? LuceNera LuceNera Buna ziua. Sunt o persoana fizica autorizata, platitoare de TVA si in urma completarii declaratiei 300 mi-a rezultat la randul 41 un sold TVA de plata in ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit firma noua rebecavalentina rebecavalentina Dragii mei, va rog sa ma ajutati intr-o problema. Am o firma nou infiintata. In luna septembrie sunt taxele onrc si notar, depunere capital social. ... (vezi toată discuția)