avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot sa depun cereri pt.admistrare de probe daca inca ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot sa depun cereri pt.admistrare de probe daca inca nu am calitate procesuala?

Mi s-au efectuat o gramada de perchezitii , insa eu nu am calitate procesuala. Pot sa depun cereri de probe la dosor? imi vor da automat calitatea de martor, sau ce?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 17:50, 19 Octombrie 2015
Pana cand nu vi se atribuie o calitate procesuala ,parte in procesul penal(inculpat, parte civila sau parte responsabila civilmente)sau subiect procesual(martor,suspect,persoana vatamata) nu puteti face nici un act procedural.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Capacitatea de a fi ascultat în calitate de martor blondul72 blondul72 Organul de cercetare penală al poliției judiciare (polițistul) poate fi ascultat în calitate de martor cu privire la îndeplinirea unui act de urmărire ... (vezi toată discuția)
Participantii la procesul penal Pocmoc Pocmoc Buna, as dori sa va intreb daca in ncpp participantii la procesul penal , adica procurorul, instantele de judecata, inculpatul, partea civila, partea ... (vezi toată discuția)
Care lege stabileste lista calitatilor posibile intr-un dosar penal? eusaisapte eusaisapte Care este legea, hotararea sau regulamentul care stabileste lista calitatilor posibile pe care partile dintr-un dosar penal le poate avea? Am cerut ... (vezi toată discuția)