avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune intre politisti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune intre politisti

Buna ziua.

Va relatez pe scurt intamplarea.
Am fost agresat de catre un coleg si el politist. Voi depune o plangere pe linie de munca impotriva colegului. Am trei martori care au fost prezenti la faptele intamplate, dar nu vor sa spuna adevarul de frica sefilor, care ii tin partea colegului care m-a agresat. Vreau sa merg mai departe cu cazul si sa il dau in judecata deoarece nu agreez astfel, de compartament mai ales in institutia in care lucrez, iar atmosfera conflictuala pe care o genereaza colegul imi creaza o stare de discomfort.

Intrebari:
Ce fel de avocat trebuie sa contactez?
Ce rezultate sar obtine daca il dau in judecata?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ccclyon , utilizator 06:37, 22 Octombrie 2015
petricadracea a scris:

Militar de cariera fiind, aveti oblgatia sa va adresati sefului erarhic superior. Daca nu va satisface raspunsul sau atitudinea acestuia, nu s-a terminat la domnia sa erarhia.
Conflictul a avut loc in sediul Politiei, ce cautati intr-o instanta civila ?

Cu tot respectul, poliția a fost demilitarizată de mai bine de 10 ani. Așa că se ocupă instanțele civile, nu cele militare.
Militari de carieră în MAI au rămas doar jandarmii și pompierii.
Ma gandeam ca fapta poate fi incadrata la ultraj, deoarece eu eram in timpul serviciului (misiune). Si colegul era in timpul serviciului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie dosar penal ioannes ioannes Buna ziua! Acum 4 ani (aproximativ) am lucrat la o firma ca agent securitate.Un coleg de al meu a avut o altercatie cu o persoana in una din turele sale si ... (vezi toată discuția)
Daune morale ioananecula ioananecula Sotul meu a fost acuzat de IJJ Dimbovita si inaintata plingere prealabila la parchet, pentru :fals in declaratii: invocind ca nu a spus adevarul ca ar fi ... (vezi toată discuția)
Marturia falsa Costica33 Costica33 Buna ziua, Impreuna cu un vecin am fost martor la agresarea, insultarea, amenintarea unei vecine, in holul blocului, in luna februarie 2010. Scena a fost ... (vezi toată discuția)