avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj si divort concomitent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj si divort concomitent

Ese posibil partajul si divortul concomitent la notar?
Daca da, care este procedura pentru partaj si divort concomitent, la notar?i.

Multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: AngelaTM , utilizator 10:40, 21 Octombrie 2015
As zice divort si partaj. Este posibil. Sunt doua proceduri notariale diferite. Divort presupune un termen de 30 de zile de solutionarea de la data depunerii cererii la notar, si prezenta ambilor soti la solutionare. In termenul acela de 30 de zile se pot demara demersurile pentru partaj, adica aducerea la notar a actelor de proprietate, a certificatelor fiscale, adeverinte, etc si extrase CF.
Mergeti la un notar competent pentru a solutiona divortul si va va spune exact ce va trebuie.
Va multumesc foarte mult pentru raspunsul clar si pe inteles. Felicitari pentru profesionalism.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu copil minor! Alex2yo4u Alex2yo4u Bună ziua!!! Eu împreună cu soția și fetița noastră locuim in Bucuresti la părinți mei care stau la curte unde ne-am facut si noi propria casă! Dupa ... (vezi toată discuția)
Intrebare referitoare la divort si dna SimionLiliana SimionLiliana Sa presupunem ca avem un cuplu sot-sotie. El lucreaza intr-un minister. El este retinut de DNA si ajunge in arest pt 29 de zile. Ea afla, cu ocazia asta, ca ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj rapid inimadistrusa inimadistrusa Buna ziua! As vrea sa stiu din experienta dumneavoastra, care ar putea sa fie perioada cea mai scurta de solutionare a unui divort (de comun acord) si a unui ... (vezi toată discuția)