avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poate fi inchiriat un apartament fara succesiune in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poate fi inchiriat un apartament fara succesiune in lipsa acordului tuturor mostenitorilor?

Buna ziua,sotul meu mai are 2 surori.Apartamentul in care locuim este pe numele parintilor lui insa mama lui a decedat acum 9 ani dar nu s-a facut succesiune dupa decesul acesteia.Una dintre surori cu care inca locuim ne-a amenintat ca se va muta dar ca ea va trimite chiriasi in locul ei.Este posibil acest lucru cu acordul socrului meu?Mentionez ca pe noi nu ne-a intrebat nimeni daca vrem sau nu acest lucru si sincer mi se pare absurd sa ajung sa locuiesc cu nistre straini fara a fi deacord si sa impart cu acestia bunurile realizate impreuna cu sora sotului meu. Ce putem face in acesta situatie? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:38, 21 Octombrie 2015
Proprietarul de drept al bunului imobil are dreptul legal sa dispuna dupa propriul interes de apartament
Contractul de inchiriere trebuie semnat de catre proprietarii bunului imobil
Daca nu s-a facut succesiunea ,in lipsa unuia dintre proprietari,legal nu se poate incheia contract de inchiriere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciliu in ci & chirias fara aprobare stressy stressy Buna ziua, V-as ruga daca sunteti amabili sa ma ajutati cu un sfat dpdv juridic la cele doua probleme de mai jos: 1. Sotul meu este coproprietar cu sora lui ... (vezi toată discuția)
Mostenire imobil de la parinti divortati FLORI PISOI FLORI PISOI buna ziua! este prima mea vizita pe acest forum si sper sa ma descurc. as vrea sa gasesc si eu rasp la urmatoarea pb care ma nelinistete fff tare. sotul meu ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire sburlea corina sburlea corina Buna ziua. Socrul meu a avut o matușă care locuia la bloc și care a murit acum 10 ani. Dupa decesul acesteia, apartamentul a ramas în grija lui. La un ... (vezi toată discuția)