avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - fisa medicina muncii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - fisa medicina muncii


Buna ziua,

am un PFA cod CAEN 6202 si tocmai am incheiat un contract de prestari servicii cu o firma.
Deoarece voi lucra la sediul acelei firme si voi conduce si masina personala in interes de serviciu, firma respectiva mi-a spus ca trebuie sa fac "fisa medicina muncii" si examenele aferente (cele de mai jos), cel mai probabil la fel ca orice angajat.

Este legal si normal sa fiu obligat sa dau aceste examene?

Multumesc




- Examen clinic general
- Glicemie
- Audiometrie tonala
- Testare psihologica
- Inchidere fisa medicina muncii
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:14, 21 Octombrie 2015
E contract de prestari servicii nu contract de munca unde sa aveti nevoie de dosarul medical de angajare si fisa de aptitudini completata si parafata de medicul de medicina muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii - supravegherea starii de sanatate a unui paznic Crăciun Petronela Crăciun Petronela Buna ziua!Sunt salariat la stat functia paznic de 13ani in urma cu 9ani mi sa descoperit o hipotiroidie autoimuna si tahicardie cardiaca datorata tiroidei am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru salariatul care in cadrul activitatii conduce ... USPAl USPAl Buna ziua, pentru salariatul care in cadrul activitatii conduce masina institutiei si necesita un aviz psihologic, este corect ca avizul psihologic sa fie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, pot lucra pe excavator dacă am handicap accentuat ... Anitey Anitey Bună ziua, pot lucra pe excavator dacă am handicap accentuat mai exact o stenoza la inima asa m.am născut plus ca mai iau și pastile de la pshiatru ... (vezi toată discuția)