avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1801 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe primarie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe primarie

buna ziua ,am o casa langa orasul unde locuiesc apartine de primaria unei comune aceasta casa nu este locuita si nici macar terminata de construit azi am primit de la primarie o decizie de impunere pentru taxa de salubritate conform legii nr 571/2003privind codul fiscal va rog sa imi spune-ti de ce trebuie sa platesc asa ceva cand eu nu locuiesc nu am contract de salubritate? la bloc unde locuiesc daca o luna lipsesc nu platesc salubritate va rog sa imi raspundeti ce sa fac va multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 14:01, 22 Octombrie 2015
Vă sfătuiesc să consultați hotărârea consiliului local cu privire la impozitele și taxele locale să vedeți în ce măsura puteți beneficia de scutire la plata taxei având în vedere că nu locuiți acolo.
Consultați și acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa habitat pentru casa de la tara, desi locuiesc si platesc la oras gvincentiu gvincentiu Buna seara, In prezent locuiesc in Galati, unde platesc taxa de habitat. La tara, in judetul Tulcea am o casa unde ma duc doar una, doua saptamani pe an. Am ... (vezi toată discuția)
Dacă proprietarul casei este decedat şi nu locuieşte nimeni ... Eszenc Eszenc Dacă proprietarul casei este decedat şi nu locuieşte nimeni în imobil, este legal să mă oblige la plata taxei de salubrizare? (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare radu99wuu radu99wuu Buna ziua. Detin un apartament situat intr-o comuna limitrofa orasului resedinta de judet , de aproximativ 2 ani. Nu am locuit si nici nu locuiesc in acel ... (vezi toată discuția)