avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Xeroxarea/legalizarea unei hotarari judecatoresti
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Xeroxarea/legalizarea unei hotarari judecatoresti

Buna seara,

As dori sa cer xeroxarea/legalizarea unei hotarari judecatoresti. Eu locuiesc in Bucuresti, o hotarare a fost data la Tribunalul Olt, cealalta la Curtea de Apel. Stiu ca trebuie platit o taxa de timbru judiciar. Dar, mi-ar fi mai usor sa o platesc in Bucuresti si sa atasez la cererea pe care o fac si ulterior sa trimit cu scrisoare recomandata la cele 2 instante separat.
In Bucuresti, am obtinut legalizarea unei hotarari prin plata la posta a acestei taxe de timbru judiciar!
Cum pot face in aceasta situatie!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:34, 21 Octombrie 2015
Nu taxa de timbru este problema aceasta poate fi platita la directia taxe si impozite de la domiciliul dvs ,pt unele sectoare la posta si/sau CEC.Problema este daca la Tribunalul olt puteti legaliza sentinta trimitand cerere,taxa de timbru prin posta si solicitand comunicarea catre dvs tot prin posta.Acest lucru il puteti afla telefonic de la instanta respectiva.In cazul in care nu este posibil fie mergeti personal fie angajati un av din zona pt a va obtine legalizarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in anul 2023, am castigat un proces la tribunaul sectorului ... valeriapop valeriapop Buna ziua! In anul 2023, am castigat un proces la tribunaul sectorului 2 Bucuresti, dar nici pana azi nu am primit o copie a hotararii judecatoresti . ... (vezi toată discuția)
Minuta adebayor adebayor cum pot obtine o copie dupa o minuta ? (vezi toată discuția)
Solicitare sentinta legalizata prin posta Ares-3 Ares-3 Va rog frumos sa ma ajutati cu un model de cerere pentru obtinerea prin posta unui exemplar legalizat al unei sentinte. Daca are importanta pentru timbrare, ... (vezi toată discuția)