avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... infiintare poprire salariu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

infiintare poprire salariu

Un salariat are mai multe contracte de munca .
in situatia in care nu achitat un credit ,aceiasi poprirea poate fi infiintata la toate locurile de munca ?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 11:14, 22 Octombrie 2015
Da. Poprirea vizează toate veniturile salariale lunare.
inleg ca aceiasi poprire poate fi trimisa la angajatori diferiti,unde are contracte de munca salariatul? multumesc
Nu aceeași poprire, ci adrese de poprire diferite, dar cu același conținut se trimit fiecărui angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii banci mancipri mancipri AM FACUT CREDIT LA O BANCA . SUNT BUGETAR . NU REUSESC SA PLATESC LA TIMP RATA DAR CU ANUME INTARZIERI TOTUSI REUSESC SA PLATESC . BANCA A TRIMIS LA SERVICI O ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu CFB CFB Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema. Am o poprire pe salariu (30%), nu am alte venituri sau bunuri de executat. Am ajuns la jumatate cu suma ... (vezi toată discuția)
Se va popri 1/3 sau 1/2 din salariu ? oanaportar oanaportar Vă rugăm frumos să ne sfătuiți cum trebuie procedat în cazul următor : - instituția noastră a primit de la un Birou de executare 2 Adrese de ... (vezi toată discuția)