avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Notificare de plata la taxa tvr
Discuție deschisă în Executare silită

Notificare de plata la taxa tvr

am primit de la tvr o notificare de plata pentru o perioada de 4 ani in suma destul de mare avand la baza Legea nr.41/1994;in conditia in care eu am contract de comodat cu firma si platesc ca persoana fizica taxa tvr,la adresa nu exista tv (functionand un depozit de ape nu avem nevoie de tv) ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Av. Alina VEZUREANU , Avocat 10:20, 22 Octombrie 2015
In primul rand inteleg ca notificarea este pe ultimii 4 ani? Aici s-ar putea discuta o prescriptie, cel putin pe 1 an. In al 2-lea rand exista deja o suma de solutii date in varii procese pe aceasta tema, unde anteprenorii au castigat in fata TVR. Puteti proceda si dvs la emiterea unei notificari catre ENEL (caci ea face incasarile) si sa ii aduceti la cunostinta acest fapt - ca nu detineti aparate radio-TV si nu datorati aceasta taxa, intrucat TVR nu presteaza niciun serviciu la dvs. Mult succes!
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2015
IMicro Bucuresti, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa tv societate comerciala ODA1 ODA1 Buna ziua, Am primit o notificare de plata de la TVR pentru una dintre societatile comerciale care isi are sediul social la o adresa care este locuinta ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata taxa tv westkontakt westkontakt buna ziua! am primit o notificarede plata de la TVR timisoara prin care sunt somat sa platesc incepand cu anul 2011, taxa TV (cf. Legii nr. 41/1994) in cuantum ... (vezi toată discuția)
Taxa tv cateldestept cateldestept Am primit o notificare de plata la societate, din partea Societatii Romane de Televiziune pentru plata serviciului public de televiziune, pentru perioada mai ... (vezi toată discuția)