avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... formular s1
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

formular s1

Buna ziua,
Am depus formularul s1 la casa de asigurari Timis in data de 21 aprilie,totusi pe pagina cu verificare asigurat,apar ca persoana neasigurata.
Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:03, 22 Octombrie 2015
Luati legatura cu CJAS Timis (prin e-mail sau telefonic) sa vedeti ce s-a intamplat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular s 1 ema1971 ema1971 Sunt angajata la o firma din Germania,cu contract de prestari servicii din 2013,serviciul meu efectuandu-se in Germania pe perioade de timp intre o luna si ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa obtin formularul s1 pentru asigurari medicale in europa carlacota1 carlacota1 bunaziua, locuiesc in italia si parintii mei au venit si ei aici cu noi . am parcurs procedura perntru noua rezidenta in italia ( vor locui cu noi ) .in ... (vezi toată discuția)
Neasigurata in sistemul public de sanatate (concediu postnatal) steluta2608steluta steluta2608steluta va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema ; pana pe 21 februarie am fost in somaj dupa aceea mi-am luat concediu de la medicul ginecolog fiind ... (vezi toată discuția)