avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren arabil extravilan fara act de partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren arabil extravilan fara act de partaj

Buna ziua,
as dori sa stiu daca se poate vinde un teren arabil extravilan in cazul in care exista un titlu de proprietate pentru 7 ha cu 4 proprietari trecuti pe titlu in prezent toti decedati dar toti mostenitorii celor decedati au certificate de mostenitor in care sint trecute clar cotele parte din acest titlu de proprietate de 7 ha.Ma intereseaza daca trebuie sa mai facem un act de partaj noi mostenitorii pentru a vinde o parte din acest teren pentru ca nu toti doresc sa isi vinda partea.
Cel mai recent răspuns: cata14dc , utilizator 14:43, 30 Octombrie 2015
Puteti vinde cotele.
ma interesa daca trebuie facuta iesirea din indiviziune prin judecatorie sau un act de partaj voluntar la notariat ,ca apoi fiecare din mostenitorii titularilor inscrisi in titlul de proprietate sa poata vanda partea lor de teren.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele marian_badea marian_badea Buna ziua, Mama si sora ei decedate, detin un titlu de proprietate comun pt. 1.86 Ha teren arabil si 5000 mp padure. Ceilalati mostenitori din partea sorei ... (vezi toată discuția)
Vanzare drept de succesiune pitikudj pitikudj Buna ziua, Va prezint urmatoarea speta.Sunt mostenitor prin certificat de mostenitor a unei cote parte dintr-un teren arabil la care nu s-a facut carte ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate CHICOSU CRISTINA CHICOSU CRISTINA Buna seara, va rog sa ma ajutati intr-o problema, pe titlul meu de proprietate figurez cu 1ha teren intravilan si extravilan 2ha, problema mea este ca pe ... (vezi toată discuția)