avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire-iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire-iesire din indiviziune

Buna ziua,
apelez la dvs, cu speranta ca cineva ma va lamuri ce am de facut pe viitor in cadrul unui proces de iesire din indiviziune , si anume:
fratele tatalui meu, care a ramas in casa parinteasca , refuza sa acorde partea de mostenire tatalui meu, aducand martori mincinosi ,mintind ca au demolat casa parinteasca, desi au extins constructia si chiar au mansardat-o....avocatul meu nu s-a implicat niciodata ,ci doar promitand ca va fi cu succes acest proces.Noi suntem din brasov iar procesul se afla la Buzau.In acest caz,..ce pot face?m-am gandit sa schimb completul de judecata? sau ...sa imi iau un avocat bun din buzau..dar ..nu stiu cine se va mai baga...aveti un sfat si pentru mine?
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2015
excuseme, utilizator
Cel mai recent răspuns: excuseme , utilizator 14:46, 23 Octombrie 2015
Buna ziua,
Inteleg ca nu stiti exact ce se intampla in sala de judecata.
Va sfatuiesc sa mergeti la unul sau doua termene si sa vedeti exact ce este in dosar.
Abia dupa aceia luati o hotarare privind avocatul.
Ce spune partea adversa este una ce este in dosar poate sa fie alta.
S-a cerut si efectuat expertiza?
Recuzarea completului nu are sustinere legala in cazul dumneavoastra.
Avocatul a vazut dosarul,de aceea sustine ca...a adus martori kincinosi etc...el zice ca a cerut expertiza..dar...nu vom avea nicio sansa,.,.nu inteleg de ce???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces de partaj , 9 ani cu probleme , cu minciuni , cu amenzi si cu o injustitie partinitoare singur_eu singur_eu contradictii cereri parte adversa impartialitate judecator a doua rejudecare cu semnul ? la aceasi instanta intimidare cu amenzii ptr. a ceda la ... (vezi toată discuția)
Martori mincinosi ContSters301351 ContSters301351 Sunt in partaj judiciar cu fostul sot care cere prin actiune 50% din casa mea bun propriu cumparat inainte de casatorie si renovat in timpul casatoriei.Toate ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafoscopica 18elena 18elena Expertiza grafoscopica poate arata daca martorul trecut in contract v-c a fost trecut si a semnat mai tarziu? A fost adaugat ulterior , contractul de v-c s-a ... (vezi toată discuția)