avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce înseamnă când obiectul dosarului este opozitie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce înseamnă când obiectul dosarului este opozitie

Vă adresez rugămintea să mă ajutaţi cu o clarificare. Am văzut, pe portalul instanţelor de judecată, că firma la care lucrez a fost dată în judecată de Direcţia locală a Finanţelor Publice (pârâţi sunt atât firma, cât şi acţionarul unic). La "Materie juridică" scrie "Litigii cu profesionişti", iar la obiectul dosarului "Opoziţie". Ce înseamnă asta?
Vă mulţumesc
Cel mai recent răspuns: elenagabi , utilizator 22:35, 23 Octombrie 2015
Vă mulţumesc mult. Vă rog mult să-mi spuneţi dacă am înţeles bine: revista va trebui sa ramana la firma cu datorii si nu va putea trece la ONG-ul despre care scriam? Şi, în consecinţă, angajaţii nu ar trebui să-şi dea demisia de la firmă şi să treacă în cealaltă organizaţie, pentru că riscă să rămână doar cu demisia, nu şi cu un contract nou legal? Îmi cer scuze pentru avalanşa de întrebări, dar vă rog să mă înţelegeţi că, fiind vorba despre locul meu de muncă, vreau să mă asigur că am înţeles bine situaţia.
Încă odată, vă mulţumesc foarte mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunderea administratorului pentru datoriile firmei la bugetul de stat elenagabi elenagabi Va adresez rugamintea sa ma clarificati in urmatoarea problema. Firma la care lucrez a acumulat datorii mari la bugetul de stat, la toate capitolele (impozit, ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma - opozitie anaf CostinIancu CostinIancu Buna ziua, Am situatia urmatoare: am facut demersurile pentru a-mi inchide firma. In prima etapa am publicat hotararea in Monitorul Oficial. Pentru etapa ... (vezi toată discuția)
Convorbirea telefonica poate fi o proba? elenagabi elenagabi Va adresez rugamintea sa-mi spuneti daca o convorbire telefonica (inregistrata de telefon, nu de reportofon, deci care releva fara dubiu numarul de telefon ... (vezi toată discuția)