avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... buna ziua cu un credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

buna ziua cu un credit

in anul 2006 am facut un credit la o banca am achitat ratele pina in anul 2008 dupa care am ramas fara munca si nu am mai putut sa dau acele rate . Nu am mai dat deloc pana in prezent din diferite motive ,pina in anul 2012 nu ma contactat nimeni de la banca sa vreo virma de recuperare in acel an am fost contactat de kruk ca au preluat creditul meu si a inceput amenintarile la care eu nu am bagat in seama acele amenintari si nici legatura cu ei nu am luato . pana in anul 2015 iar nu mai ma contactat nimeni pana ieri cad am primit un plic care scria sa se opreasca din salariu o cota de 1/3 de la un executor judecatoresc vreau sa spun ca creditul a fost in valoare de 150 milioane vechi si acum am de dat 550 milioane vechi este acm mult eu neputand sa dau acea suma dar asta nici atat cum sa procedez multumesc
Cel mai recent răspuns: Cabinet de avocat Cerpaz Elena , Avocat 12:27, 28 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Daca nu ati platit ratele mai mult de 3 ani a intervenit prescripria. Ca o conseciinta a acesteia banca nu va mai poate cere banii inapoi. Prespriptia TREBUIE in mod obligatoriu invocatA prin contestatie la executare!!! De asemenea, contractele de credit contin clauze abuzive referitoare la comisioane (cel mai des de administrare dar si altele) si la modul de percepe a dobanzii. Acestea pot fi contestate in instanta. (editat)Toate cele bune.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2015
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate intampla pentru neplata? cucumihaela cucumihaela am un credit la o banca la care nu am mai platit de aproximativ un an din motive financiare...sotul este in somaj iar eu am 300 lei ... (vezi toată discuția)
Descoperire de card; dupa 2 luni am fost data in somaj, neplata 2 ani. vreau sa rambursez suma croco_madness croco_madness Buna seara , Va deranjez cu o problema mai veche de a mea. In urma cu 3 ani in timp de lucram la fostul meu angajator de la care ulterior am fost ... (vezi toată discuția)
Cine este acest kruk si ce drepturi are??? Mihalex2016 Mihalex2016 Buna ziua! Am si eu ca toata lumea de pe aici o problema si tot sunt trimis de colo-colo (ca acesta este sistemul in Romania). In 2007 am facut un imprumut la ... (vezi toată discuția)