avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... suspendare CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

suspendare CCC

Bună ziua. Mă aflu în CCC până în 2017. Am primit o ofertă de lucru în străinătate. Pot suspenda CCC și dacă nu îmi ”convine” locul de muncă pot relua CCC?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:39, 23 Octombrie 2015
Concediul crestere copil (CCC) si indemnizatia aferenta se pot suspenda oricand si se pot relua oricand, la cererea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu crestere copil ioanamorar17 ioanamorar17 Buna ziua! Am si eu cateva nelamuriri. Sunt invatatoare titulara si in momentul de fata ma aflu in concediu crestere copil pana la doi ani. Incepand cu luna ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din ccc nataliaz nataliaz buna ziua ma aflu in CCC . Am optat pt perioada de 2 ani. Daca sotul meu nu sta o luna acasa, conform legii, eu trebuie sa ma intorc cu o luna mai repede ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil andreea_davy andreea_davy Buna ziua,ma aflu in concediu crestere copil, in3 decembrie acesta făcând 2ani, si sunt însărcinată ,data probabilă a nasterii 17.04.2018. Ma pot ... (vezi toată discuția)