avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Eliberare conditionata frauda informatica si grup ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Eliberare conditionata frauda informatica si grup organizat

Sotul meu a fost condamnat pt o fapta savarsita in vechiul cod.Eliberarea conditionata va fi tot dupa vechiul cod sau pe noul cod?El in acest moment este pe regim inchis,in noul cod scrie ca eliberarea conditionata se poate face doar de pe regim semideschis sau deschis.Mentionez ca are comisia de schimbare de regim in aceasi zi cu comisia de eliberare coditionata.

Sotul meu,luna viitoare are comisia de eliberare conditionata si cea de schimbare de regim(de pe inchis pe semideschis) in acceasi zi.Fapta pt care este condamnat este frauda informatica si grup organizat.A lucrat,a participat la cursuri si activitati,a avut evidentieri,totusi i s-a spus ca ar putea primii o amanare la eliberarea conditionata din cauza faptei.Are vreo legatura?Este posibil asa ceva???



Interventie moderator: va rog sa nu deschideti mai multe topicuri cu aceeasi tema. Continuati discutiile pe acest topic. Multumesc pentru intelegere.


Ultima modificare: Duminică, 25 Octombrie 2015
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator
Cel mai recent răspuns: gabytza79 , utilizator 14:48, 24 Octombrie 2015
Buna ziua,
Nu inteleg la ce va referiti cand spuneti "FAPTEI"
Este vb despre fapta pentru care a fost condamnat sau una savarsita in perioada de detentie.
Daca a executat fractiunea legala, poate (deci nu este obligatoriu) sa fie eliberat conditionat.
Va sfatuiesc sa consultati un avocat care, avand toate datele necesare, sa va poata sprijini.
fapta pt care a fost condamnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberare conditionata gabytza79 gabytza79 daca o persoana a fost condamnat pe codul penal vechi,poate fi eliberat de pe regim de detentie inchis sau dupa doar de pe semideschis,cum prevede noul cod? (vezi toată discuția)
Regim semideschis Bluorr Bluorr Buna seara. Soacra mea a primit pedeapsa de 5 ani si 6 luni cu executare, la regim inchis, pentru evaziune fiscala. As dori sa stiu dupa ce perioada se pot ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata regim inchis theo_i theo_i Intrebare: Daca cineva este condamnat la 5 ani inchisoare, asta inseamna ca regimul de detentie este unul inchis? Si daca da, nu beneficiaza de posibilitatea ... (vezi toată discuția)