avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Nu am bani sa platesc amenzile date de ANAF
Discuție deschisă în Executare silită

Nu am bani sa platesc amenzile date de ANAF

Buna seara,
Detin un SRL cu 2 puncte de lucru deschise. ieri m-au vizitat cei de la ANAF la ambele puncte si pt fiecare din ele au dat cate o amenda destul de mare. firma nu are bani sa isi plateasca amenzile. ce se intampla daca nu le plateste?
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 19:23, 27 Octombrie 2015
Veti fi executat silit pt sumele respective: poprire etc.
Aveti posibilitatea sa le contestati.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Octombrie 2015
Iulia Blaja, Avocat
firma nu are bani in conturi, nu detine decat marfa din magazine. nu am cum sa platesc prea curand amenzile. sunt alte variante?
Pai nu au decat sa va ia caii de la bicicleta. Vorbind mai serios pot sa vina (dupa cativa ani de scrisori de atentionare) sa va puna sechestru pe ce are firma - daca nu are nimic asta e. Cat timp nu gasesc excrocherii in contabilitate nu au ce face. Cand datoriile vor devenii prea mari va vor declara falit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii fisc si amenda administrativa lavin12 lavin12 Buna ziua, Am primit de curand o amenda administrativa in valoare de 1000 ron si din cate imi amintesc si sper sa nu gresesc mai am o valoare de 3000 ron ... (vezi toată discuția)
Executare silita kulymen kulymen În urma hotărâri judecătorești definitive am de recuperat 7000 euro daune morale și materiale de la o persoana. Am dat la executor pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)
Firma are o datorie.... codrutsilviu codrutsilviu firma are o datorie la un depozit de materiale de constructi in val. de 8000 si a intrat finantele pe fir pt. ca firma asta ce detine depozitu are datori mari ... (vezi toată discuția)