avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... firma are o datorie....
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

firma are o datorie....

firma are o datorie la un depozit de materiale de constructi in val. de 8000 si a intrat finantele pe fir pt. ca firma asta ce detine depozitu are datori mari la finante.
am primit o instintare de la finante ca sa facut oprire pe conturi pe suma DATORATA.de ce?firma e in pragul falimentului nu am de unde plati bani astia?ce pot sa fac??
Cel mai recent răspuns: B.E.C. ARION , Consultant fiscal 11:36, 9 Februarie 2010
exista o factura de marfa de aceasta vaoare cu scadenta depasita?
B-) Este o ilegalitate! Nu vi se poate pune poprire pe conturi doar pentru ca datorati suma aceea de bani unei firme care are datorii la stat! Intai trebuie sa fiti dat in judecata!B-)
Mergeti la ANAF si solicitati-le sa ridice poprirea!
Succes!
B-)
exista posibilitatea ca societatea respectiva sa fie in executare silita si daca ANAF nu are active pe care sa le execute sau acestea sunt girate in favoarea altor terti se ajunge la executarea creantelor debitorului.Dar ce nu inteleg este : de ce s-a ajuns in situatia aceasta! nu ati platit la timp factura sau aveti o intelegere despre o anume scadenta?


lau67

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tert poprit in baza art 149 cod pr. fiscala rodica74 rodica74 Buna ziua. Societatea la care lucrez a primit de la Administratia Finantelor Publice o adresa de infiintare a popririi , prin care, in baza art.149 din ... (vezi toată discuția)
Split tva bilet la ordin girat RaduDumitru RaduDumitru Ex: Producatorul de apa plata X vinde distribuitorului Y acesta livreaza la un restaurant Z la care o firma W organizeaza o petrecere de sfarsit de an si pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita paul_ct paul_ct Buna ziua, vreau sa va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri. Detin un srl care a acumulat datorii la finante si s-a trecut la masura de ... (vezi toată discuția)