avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare ilegala RADET
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare ilegala RADET

Buna ziua,

M-am debransat ilegal de la RADET deoarece nu am mai avut cand sa depun cererea (dupa 15 august nu mai primeau cereri). Toti din bloc au repartitoare (nu stiu din ce motiv apartamentul meu cand l-am cumparat nu avea). As dori sa stiu ce pot sa fac daca asociatia refuza sa ma scoata de la plata caldurii (exceptand partile comune si tevile ce trec prin apartament). Pot sa refuz sa platesc intretinerea? Nu mi se pare normal sa platesc ceva ce nu consum.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: m1205 , utilizator 14:23, 12 Iulie 2019
Eu m am debransat legal..... si tot platesc o parte din caldura....este normal asa?
Ce lege te obliga?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Platiti partile comune. Adica conductele din subsol si tevle care trec prin apartament.
Legea spune ca iți asumi atat drepturile cât si obligatiile cand cumperi un apartament intr un bloc,cu bune si rele.
Sunt curios dacă dupa debransare ati facut ECHILIBRAREA HIDRAULICĂ ,altfel ceilalti vor plati si ce ati fi consumat dvs.
Firma care a executat montarea centralei a facut o ilegalitate.Nu se poate monta o centrala,daca nu sunt toate actele necesare debransării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare radet bucuresti macmac macmac Suntem asociatie de scara. Avem contorizare pe scara la apa calda si caldura. Prin aceasta RADET spune ca obligatiile sale privind inlocuiri sau reparatii ... (vezi toată discuția)
Problema administrator / radet marian200089 marian200089 Buna ziua, In august 2015 am cumparat un apartament prin programul prima casa. Una din facilitati era centrala termica deja montata ( cam de 10 ani). Pana ... (vezi toată discuția)
Caldura anghel elena anghel elena am in bloc vreo 5 apertamente care si-au instalat singuri centrale fara sa intrebe pe nimeni.problema mea este ca daca nu au anuntat radet-ul vine caldura de ... (vezi toată discuția)