avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conflict de interese / Demisie vanzator - deschidere ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conflict de interese / Demisie vanzator - deschidere firma

Buna ziua,

Un vanzator de piese auto care a lucrat peste 5 ani intr-un SRL si si-a dat demisia, isi poate deschide dupa 1 luna magazin de piese auto ?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihaelamaduta , utilizator 19:25, 26 Octombrie 2015
Da, poate face asa ceva.

S-a incheiat vreo clauza de neconcurenta cu acea persoana la încheierea contractului individual de muncă sau pe parcursul executării acestuia?
Nu, nu s-a incheiat nicio clauza in acest sens.

Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de neconcurenta si cofidentialitate distrib distrib Buna ,am o intrebare daca am fost in concediu de ingrijire copil 2 ani si cand a trebuit sa ma intorc la firma de la care am intrat in maternal mi-am dat ... (vezi toată discuția)
Poate o persoana care este angajata la o firma sa detina si propria sa firma ? dani301 dani301 Sunt angajat la o firma privata si as dori sa imi deschid o firma de instalatii. Le pot face pe amandoua simultan sau trebuie sa imi dau demisia de la firma ... (vezi toată discuția)
Utilizare portofoliu... Blandu Blandu Buna ziua! Am o mica problema si as dori sa aud sfatul unor specialisti! Am lucrat timp de un an la o firma ca grafician. La angajare am depus actele ... (vezi toată discuția)