avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Refacerea actului de identitate dupa divort
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Refacerea actului de identitate dupa divort

Prin procura speciala se poate face buletin nou cu numele de după divorț?Ce acte sunt necesare imputernicitului ?:(
Cel mai recent răspuns: krisszz21 , utilizator 20:16, 26 Octombrie 2015
trebuie sa va prezentati personal. este nevoie de fotografia dv
Daca esti in țară. ...cand te afli în străinătate? Am făcut procura și pozele. La Consulat. ...vreau sa aflu ce acte trebuiesc sa știu dacă am trimis ceea ce trebuie ...motivul :schimbare nume si schimbarea domiciliului in țară ditr-un județ in altul ..la adresa mamei proprietara in acte a imobilului....
Ultima modificare: Luni, 26 Octombrie 2015
krisszz21, utilizator
in rest aveti nevoie de actele cu care ati merge si daca ati fi in tara. Hotararea de divort legalizata, buletinul dvs, certificat de nastere, actul de spatiu, original si copii.
Va plati 7 lei la ghiseu si 5 lei timbru fiscal.
mama va depune si procura si se va legitima.
gi-jane2, moderator
În cazul cand ai copil minor sub 14 ani este nevoie de certificat original de naștere al copilului? Declaratia de luare in spatiul locativ o va da mama la Biroul de Evidenta a Populației? Divorțul a fost înscris în luna iulie prin aprobarea DEPABD Bucureşti. Numele meu de după divorț este scris pe certificatul de căsătorie. Sper sa fie in regulă si in sfârșit sa rezolv problema ...
krisszz21, utilizator
Este nevoie de certificatul copilului (in original si copie) daca in sentinta scrie ca domiciliul lui este la dvs.

Da, mama va semna pe cererea pe care o va completa pentru dvs., in campul destinat consimtamantului gazduitorului.

Va fi in regula, stati linistita.

Alte discuții în legătură

Adopție internaționalã AndraPavel AndraPavel Buna ziua,am si eu o problema....fratele meu locuiește cu mama in America,împreuna cu soțul acesteia.el a fost adoptat de soțul mamei si acum ... (vezi toată discuția)
Numele de după divorț si refacerea actelor de identitate krisszz21 krisszz21 Am obținut divorțul in Grecia si de curand prin imputernicit cu procură specială am depus dosarul la Starea Civila pentru aprobarea DEPABD București. Am ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume din certificat de nastere - minori random_name_234 random_name_234 Ma poate ajuta cineva cu actele care-mi sunt necesare pentru schimbarea numelor de familie din certificatele de nastere ale unor minori cu varsta sub 14 ... (vezi toată discuția)