avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort fara martori
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort fara martori

Buna seara

Exista o posibilitate de a divorta la Tribunal fara martori ?(el nu vrea divortul deci exclus notariatul)

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:25, 26 Octombrie 2015
Buna seara,
Daca aveti suficiente probe de alta natura care sa dovedeasca imposibilitatea continuarii relatiilor conjugale, DA!
Va sfatuiesc sa discutati acest aspect cu un avocat care, dupa ce va studia TOATE PROBELE (DOVEZILE) de care dispuneti va va sfatui cum sa procedati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul se poate pronunta fara acordul paratei marian-cristinel marian-cristinel Am si eu o nelamurire, motiv pentru care as dori ca prin intermediul celor care cunosc legea ami raspunde si mie.Doresc a divorta iar actuala sotie nu este de ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu motiv pentru a se intenta divort yasemin yasemin buna seara. o sa trec direct la subiect. 1.am un prieten a carui sotie a parasit domiciliul acum cel putin 5 luni. a plecat in turcia la un cetatean turc pe ... (vezi toată discuția)
Divort culpa comuna ContSters274581 ContSters274581 Vreau sa divortez dar sotul nu doreste din motive de ordin material cred eu.Cum ar fi mai bine sa procedez/? Nu doresc despagubiri doar sa divortez.El are ... (vezi toată discuția)