avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contestare amenda rovigneta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

contestare amenda rovigneta

Pot constata o amenda pt rovigneta in cazul in care exista o semnatura a agentului constatator dar nu este cu pix albastru . ce este mai exact semnatura olografa?
Cel mai recent răspuns: costyy73 , utilizator 23:35, 24 Noiembrie 2015
Semnătura olografă este semnătura dată, în original, pe un act (scris, conceput și semnat de o singură persoană) – acel act este scris și iscălit de mâna unui singur autor.
" aia care o face omul cu mana lui" - semnatura de mana.
Doar pentru culoarea pixului nu recomand sa o contesti, sau poate vrei sa-l legalizezi#-o
Ultima modificare: Marți, 27 Octombrie 2015
Elena Marc, Consultant GDPR
Eu am primit un proces verbal tras cred ca la xerox ,este o semnatura acolo ,dar de abia se vede ,cred ca este folosita la mai multe procese Copy -Paste .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda apel nejustificat 112 stelu2015 stelu2015 Am fost amendat pentru ca am sunat la112 degeaba. Am contestat in instanta procesul verbal contraventional. La solicitarea instantei de a depune documentele ... (vezi toată discuția)
Apel proces danmdll danmdll Bună seara, De curând am dat în judecată CNADNR pentru lipsa semnăturii olografice din procesul verbal. Ieri a fost ședința, concluzia pe scurt este ... (vezi toată discuția)
Amenda rovigneta krystanu krystanu Buna ziua, in cursul anului 2011 am post suprins pe drumul (altfel nu am cum sa ii zic) intre Buzau si Ramnicu Sarat, in dreptul localitatii Maracineni, ... (vezi toată discuția)