avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozit forfetar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozit forfetar

Va rog dati-mi si mie un raspuns clarla urmatoarea intrebare. In data de 12.05.2009 am depus la registrul comertului cerere de dizolvare si lichidare simultana a unui SRL ,cererea a fost admisa in sedinta din data de 02.06.2009.trebuie sa platesc impozitul forfetar aferent trimestrului ll integral sau numai o anumita parte ?
Cel mai recent răspuns: pneuros , utilizator 22:11, 20 Iulie 2009
o parte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar la societate dizolvata topan.mfg topan.mfg O societate este dizolvata la cererea REg. Comertului, in aprilie 2009 (hotarare ramasa definitiva) Societatea nu a mai depus bilant din 2006, are patrimoniu ... (vezi toată discuția)
Asociatiile familiare platesc impozit forfetar? tolanita tolanita BUNA ZIUA, AM UN SRL LA TARA,FARA SALARIATI DOAR ASOCIAT UNIC, PENTRU CARE A TREBUIT SA FAC CARD DE CREDIT CA SA PLATESC IMPOZITUL FORFETAR. AS VREA SA IL ... (vezi toată discuția)
Dizolvare si lichidare s.r.l. cu 2 asociati florinat florinat Buna seara Sunt administrator la un SRL si am demarat procedura de dizolvare si lichidare simultana fara lichidator (conform AGA). Am depus dosarul cu ... (vezi toată discuția)