avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua am si eu o intrebare au obligatia magazinele ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua am si eu o intrebare au obligatia magazinele de la parterul blocului sa inchida usa pe timp de iarna

Buna ziua am si eu o intrebare locuiesc la et 1 iar dedesput functioneaza un magazin pentru haide de copi. Intrebarea mea este acest magazin are obligatia sa inchida usa pe timp de iarna si sa aiba un mijloc de incalzire avand in vedere ca tot frigu se simte si la mine tatal meu find o persoana bolnava cu o amputatie de gamba si avand nevoie de caldura.Si daca au obligatia ce sanctiuni pote prevede legea pentru acestia si unde putem apela?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:00, 27 Octombrie 2015
Sesizati asociatia de locatari din care face parte si magazinul si dvs. fiind vorba de condominiu in care se aplica prevederile din legea locuintei. Gasiti legea aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata incalzirii apartamentului nelocuit simona1234 simona1234 Buna ziua,am si eu o mare nelamurire va rog poate ma ajutati cu un raspuns.Locuiesc intr-un bloc in care toata lumea primeste caldura si apa calda de la ... (vezi toată discuția)
Reparatie capitala lift - etaj 1 mmm_ggg mmm_ggg Buna ziua, am o intrebare lagata de urmatoarea situatie: - de comun acord, locatarii de la etajul 1 si Comitetul Executiv au blocat/dezafectat butoanele si ... (vezi toată discuția)