avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract prestari servicii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract prestari servicii

Buna ziua,
exista doua SRL-uri - x si Y - ce incheie un contract prestari servicii avand ca obiect creatia si livrarea de materiale publicitare. ( sedinte foto, prezentare site etc.)
Poate beneficiarul dupa plata totala sa transmita prin act aditional unei a treia societati posibililitatea acesteia sa utilizeze in exclusivitate creatiile, ideile, conceptele?
Or, trebuie facut un contract de cesiune?

Multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: Alexandra1980 , utilizator 14:44, 27 Octombrie 2015
Depinde de intelegerea initiala.
Nu exista nicio restrictie din acest punct de vedere!
Se poate face si act aditional prin care beneficiarul sa transmita tertei persoane drepturile si obligatiile? ma intereseaza ca terta persoana sa aiba o cesiune exclusiva.
Ultima modificare: Marți, 27 Octombrie 2015
Alexandra1980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii Alexandra1980 Alexandra1980 Buna ziua, exista doua SRL-uri - x si Y - ce incheie un contract prestari servicii avand ca obiect creatia si livrarea de materiale publicitare. ( sedinte ... (vezi toată discuția)
Creanta unei firme preluata de o noua firma robertdrilea robertdrilea Buna ziua, Ma lovesc de urmatoarea situatie: Firma X Srl are o datorie ramasa din 2010. Momentan am aflat ca aceasta firma se afla in procedura de faliment ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor artem artem As dori sa aflu daca un contract de cedare a drepturilor EXCLUSIVE de autor, incheiat intre angajator si angajat poate avea ca obiect si articolele/operele ... (vezi toată discuția)