avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Suspendarea executarii de poprire salariala
Discuție deschisă în Executare silită

Suspendarea executarii de poprire salariala

Buna ziua,
Daca vreau sa fac o suspendare a executarii popririi pe salar, cum procedez?Cine este partea intimata,biroul executoresc sau firmei de recuperare?
Aceasta cerere se depune la judecatorie?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: andreeaea , utilizator 13:22, 27 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Ce este instanta de executare?Adica eu unde trebuie sa merg,daca in orasul meu nu mai exista banca respectiva,iar comunicarea este de la un birou exec.din alt judet?
Daca banca nu mai exista in orasul meu si datornicii sunt preluati de o firma de recuperare din Bucuresti,iar comunicarea de poprire soseste de la un birou executoresc din Iasi , eu depun contestatia la judecatoria din orasul meu, sau unde?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare poprire bej - nu exista decizie/dosar la judecatorie Notsure Notsure Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: daca cineva primeste o notificare de poprire de la BEJ, pentru un credit facut in anul 2005, ... (vezi toată discuția)
Executare silita elena_1895 elena_1895 Am avut de recuperat o suma de bani de pe mai multe titluri executorii de la o persoana care initial avea domiciliul in acelasi oras cu mine. Am actionat ... (vezi toată discuția)
Obligatia ridicarii popririi infiintate asupra conturilor andrerieu56 andrerieu56 Buna seara, Instanta de recurs a finalizat procesul in sensul ca a admis contestatia la executare silita si a anulat executarea silita din dosarul ... (vezi toată discuția)