avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Suspendarea executarii de poprire salariala
Discuție deschisă în Executare silită

Suspendarea executarii de poprire salariala

Buna ziua,
Daca vreau sa fac o suspendare a executarii popririi pe salar, cum procedez?Cine este partea intimata,biroul executoresc sau firmei de recuperare?
Aceasta cerere se depune la judecatorie?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 13:27, 27 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Intimatul este creditorul, nu biroul executorului judecatoresc. Contestatia la executare, respectiv cererea de suspendare a executarii se depune la instanta de executare
Ce este instanta de executare?Adica eu unde trebuie sa merg,daca in orasul meu nu mai exista banca respectiva,iar comunicarea este de la un birou exec.din alt judet?
Daca banca nu mai exista in orasul meu si datornicii sunt preluati de o firma de recuperare din Bucuresti,iar comunicarea de poprire soseste de la un birou executoresc din Iasi , eu depun contestatia la judecatoria din orasul meu, sau unde?
depuneti la judecatoria in raza careia domiciliati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executorul judecatoresc are calitate procesuala pasiva? decarrera_ro decarrera_ro Executorul judecatoresc are calitate procesuala pasiva in cazul contestatiei la executare? Contestatia este facuta de catre debitor impotriva tuturor actelor ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitãtii procesuale pasive a bej ?? bufa bufa Cum se poate explica excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a unui BEJ care a facut o executare silită in procesul ulterior de intoarcere a ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare silita Laura Stamate Laura Stamate Am depus o contestatie la executare. Am formulat contestatia din partea contestatorului si a intimatului BEJ. Am contestat caracterul opozabil al datoriei si ... (vezi toată discuția)