avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Factura prestari servicii veche de un an, cine suporta ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Factura prestari servicii veche de un an, cine suporta costurile?

buna ziua,
am primit la asociatia de locatari o factura veche de acum un an pentru prestari servicii cf contract - este vorba de o verificare a instalatiei de presiune.
este normal sa platim dupa an aceasta prestare de servicii si prestatorul sa nu aiba nicio raspundere? motivul pentru care am primit factura cu intarziere de un an a fost ca inspectorul respectiv nu a trimis-o asociatiei#-o
se poate contesta si in ce baza?
multumesc
Cel mai recent răspuns: michidutza , utilizator 12:43, 28 Octombrie 2015
Platiti numai suma principala, nu si penalizarile.
Prin ce mijloc v-a parvenit la asociatie factura? Intreb daca undeva este consemnata ziua primirii la asociatie.... In felul acesta exista o justificare pentru refuzul de a plati penalizarile.
multumesc, caut detalii despre aceasta factura ( cind a venit? cine a primit-o?) tocmai in ideea ca neglijenta apartine cuiva nu mie, care am avut surpriza sa o descopar inghesuita in calculele intretinerii pt luna august!
din pacate colaborarea cu firma de mentenanta este defectuoasa, multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz la plata furnizor Lumiklm Lumiklm Suntem Asociatie de Proprietari si platim conform unui contract de revizie tehnica serviciile unei firme pentru intretinere lifturi (lifturi noi). De 2 luni de ... (vezi toată discuția)
Problema asociatie de proprietari - datorii la utilitati acumulate din cauza administratorului constantinmihaela92 constantinmihaela92 Am si eu o problema. Asociatia de proprietari a blocului in care locuiesc are o datorie foarte mare la utilitati pentru neplata facturilor. Explicatia ... (vezi toată discuția)
Se poate refuza plata unor facturi privind prestarea unor servicii ... gianina_roman gianina_roman Se poate refuza plata unor facturi privind prestarea unor servicii de cenzor la o asociatie de proprietari, in conditiile in care serviciile au fost prestate, ... (vezi toată discuția)