avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... reintegrare functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

reintegrare functionar public

instanta hotaraste reintegrarea unui functionar public destituit ilegal si plata drepturilor salariale de la data destituirii pana la data reincadrarii efective, Hotararea judecatoreasca avea termen de atac in 15 zile si devine definitiva prin nerecurare. Se poate pune in aplicare in acest caz sentinta judecatoreasca sau ea trebuie sa fie definitiva si irevocabila (in acest caz ce trebuie facut)?
Cel mai recent răspuns: Consilier Juridic , Consilier juridic 22:01, 27 Octombrie 2015
Se poate pune in aplicare hotararea definitiva prin nerecurare, iar in situatia in care nu sunteti reintergrat in functia anterioara puteti pune in executare sentinta fara nicio problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executorie prin nerecurare mery.marin mery.marin buna, am o nelamurire...o sentinta pronuntata in 03.11.2009, la ce data devine definitiva, executorie si irevocabila prin nerecurare?? (vezi toată discuția)
Executare hotarare comerciala bubu.g bubu.g Am o sentinta pronuntata de Curtea de Apel sectia contencios administrativ si fiscal, litigiu comercial intre 2 societati comerciale, valoarea litigiului ... (vezi toată discuția)
Cand ramane definitiva o hotarare judecatoreasca? mire9 mire9 O HOTARARE JUDECATOREASCA DEVINE DEFINITIVA (DIVORT) DUPA EXPIRAREA TERMENULUI DE APEL SAU LA DATA LA CARE AM LEGELIZAT-O ? IN CAZUL MEU 07.02.2008 - ... (vezi toată discuția)