Buna ziua! Stiu ca foarte multi soferi de maxi taxi se intrec intre ei...isi fura randul la capt de linie...dar azi a fost prea de tot. Era cam la ultima cursa si-l intreb pe sofer daca merge pana la cap, ma urc si pe la jumatea traseului incepe cursa de urmarie, intrecerecu un alt maxi taxi. Eram cu copilul de 11 luni situata in spatele soferului. Acesta incepe sa injure sa vorbeasca singur. Mi-am dat seama de ce se petrece, dar nu am zis nimic. Deja il intrecuse odata si iar il lasase in urma la un semafor si tot asa. Conducea ca nebunul si balborosea si accelera si farana si tot asa pana a inceput sa-mi vomite copilul (circul des cu maxi taxi si niciodata nu mi-a vomitat). Atunci i-am zis ca e rau la copil si sa nu mai conduca asa brutal. Atunci a inceput CALVARUL: Ca el trebuie sa depaseasca ca trebuia sa iau celalalt maxi taxi ca sa imi duc copilul la doctor. M-am enervat de mama focului si i-am zis ca ii iau numarul si-l reclam. Din momentul ala m-a facut in tot felul: mucosa ca el are 50 de ani (eu 30) ca nu e primul copil care vomita. I-am spus ca siu eu am permis si stiu sa conduc o masina, Chiar o brutaliza! La copil rau si plansete si eu ma tipam la el. Si el continua cu mersul de nebun Nu a oprit la 3 statii ci direct la aia la care trebuia sa cobor. Cand am coborat si a vazut ca ma uit la numar m-a jicnit in tot felul. Nu are rost sa criu cuvintele alea urate care i-au iesit pe gura. INTREBARE Ce sa fac? Nu pot sta cu mainile in san...Maine va face la fel Unde ma duc? LA PROTECTIA CONSUMATORULUI? Nu am decat numarul masinii. La politie? Nu stiu in ce directie sa o iau.
Pentru binele dumneavoastra si cel al comunitatii, ar fi bine sa nu mai toleram astfel de conduite, asa ca mergeti la protectia consumatorului si faceti si o reclamatie la locul de munca indicand numarul de inmatriculare si data cu ora la care s-a petrecut actiunea.
Autoritatea pentru protectia consumatorului nu se implica in solutionarea de astfel de probleme
Daca detineti probe sau martori,puteti sesiza oficial politia rutiera
este groaznic ce ati patit! nu se poate accepta asa ceva, mai ales ca v-a vazut ca sunteti cu un copilas atat de mic, se putea intampla orice la viteza aceea si cu manevrele de depasire...
ar fi bine sa faceti sesizarile necesare macar ca autoritatile sa stie ce se intampla, asta daca nu stiu deja, si nu iau nicio atitudine, din pacate.
si eu am fost stropita acum 1 an, in iarna, de sus pana jos, pe fata, palton, de un autoturism care mergea nestingherit pe linia de tramvai nr 21, am facut sesizare la politie pt ca aveam nr de inmatriculare dat de vatmanul care oservase ce s-a intamplat; raspunsul a fost ca daca nu am martori, dovezi, nu il poate amenda.
pe viitor, cand aveti probleme de acest gen, sunati mai bine direct la 112, sau inregistrati macar conversatiile in cauza, si vorbiti si cu alti calatori, sa aveti martori; daca luam mai multi atitudine, poate se va schimba ceva si in societatea noastra.
Plangere prealabila
nkarmen
Buna seara! va rog respectuos sa ma ajutati cu o problema pe care o intampin: Intr-o seara,aflandu-ma intr-un taxi, la coborare, am constatat ca mi-a cazut ... (vezi toată discuția)