avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Notificare evacuare din imobilele folosite sau ocupate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Notificare evacuare din imobilele folosite sau ocupate fără drept

Buna seara,
Dupa moartea tatalui, am mostenit un apartament. Sunt unicul mostenitor. Am permis unei cunostinte de profesie jurist, sa locuiasca acolo, fara a-i cere bani.
Am hotarat sa vand apartamentul, dar pentru ca nici o fapta buna nu ramane nerasplatita - #-o, persoana in cauza nu imi mai permite accesul in propria mea casa, unde am si mobia si alte bunuri ramase de la parinti. In plus a inceput sa ma injure cand il sun la telefon.
Doresc sa fac o notificare de evacuare - (vreau sa ma folosesc de procedura speciala de evacuare - art. 1033-1048 NCPC).
Ma puteti ajuta, va rog cu un model de notificare?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:53, 29 Octombrie 2015
Gasiti pe site "n" modele de actiune,pe care urmeaza sa o personalizati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura specială a evacuării, art. 1033-1048 Balaurul Balaurul Buna ziua, La Tribunal, pe Procedura specială a evacuării - art. 1033-1048 NCPC - am câştigat un proces (astfel încît trebuie sa intru în posesia ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias dupa terminare intelegere scrisa kalinka kalinka Buna seara! In 2013 am inchiriat ap unei persoane, acceptand ca aceasta sa locuiasca acolo impreuna cu fosta sotie si fiul lor (minor). Aceasta s-a facut in ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias rau platnic eliza100 eliza100 Evacuare chirias rau platnic : Ma confrunt cu urmatoarea problema. Am o garsoniera si stau 2 persoane care nu mai vor sa plece. Nu au nicio forma legală. Am ... (vezi toată discuția)