avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura specială a evacuării, art. 1033-1048
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura specială a evacuării, art. 1033-1048

Buna ziua,
La Tribunal, pe Procedura specială a evacuării - art. 1033-1048 NCPC - am câştigat un proces (astfel încît trebuie sa intru în posesia apartamentului mostenit - am Certif de Mostenitor - si sa evacuez persoana care locuieste/ocupa apartamentul).

Pe site-ul Tribunalului a aparut de citeva zile Sentinta - ...dispune evacuarea pârâtei ...

Intrebare:
Câte zile trebuie să aştept Sentinta scrisă sau e suficient un Certificat de Grefă astfel încît să evacuez respectiva persoană ?
Sentinta o ridic de la Tribunal sau o primesc poştal ?
Cel mai recent răspuns: Balaurul , utilizator 12:27, 20 Mai 2016
Sentinta va vine prin posta, trebuie sa va prezentati la Reg.instantei si sa solicitati legalizarea sentintei, asteptati sentinta,nu puteti pune in executare certificatul de grefa.
Multumesc pentru raspuns.
Asadar trebuie sa astept posta cu Hot. Tribunalului ...dar cam cît timp durează ? A trecut deja o lună de la pronuntare - afisarea pe site a solutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare evacuare din imobilele folosite sau ocupate fără drept oanalumi oanalumi Buna seara, Dupa moartea tatalui, am mostenit un apartament. Sunt unicul mostenitor. Am permis unei cunostinte de profesie jurist, sa locuiasca acolo, fara ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias rau platnic eliza100 eliza100 Evacuare chirias rau platnic : Ma confrunt cu urmatoarea problema. Am o garsoniera si stau 2 persoane care nu mai vor sa plece. Nu au nicio forma legală. Am ... (vezi toată discuția)
Copie de pe minuta milan92 milan92 La judecatorie am cistigat un proces in urma caruia piritul trebuie sa-mi plateasca 5000 lei.Piritul a facut recurs,dar recursul a fost respins de tribunal ca ... (vezi toată discuția)