avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DESPRE DONATII IMOBILIARE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DESPRE DONATII IMOBILIARE

As dori sa stiu daca in cazul unei casatorii ce are drept clauza " separarea bunurilor sotilor" este posibila donarea unei garsoniere de catre partenerul ce este proprietar de drept al acesteia. Deasemenea, in cazul donatiei, in afara de taxele notariale mai sunt percepute ale taxe ,de exemplu impozit celui ce doneaza garsoniera?
Multumiri pt. raspuns. Maria
Cel mai recent răspuns: vioene68 , utilizator 16:24, 7 Octombrie 2014
Va multumesc. Poate vor aparea unele informatii referitoare si la taxe.
buna .am o intrebare daca am primit o garsoniera sub forma de donatie pot sa o vind

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajul judiciar - nuante leslie leslie In cazul in care sotul si sotia au cumparat/construit in timpul casatoriei un teren+ vila la tara si doua garsoniere in oras, date in folosinta copiilor, toate ... (vezi toată discuția)
Donatie parte imobil, soti in divort clotild clotild In 2012 am cumparat un imobil impreuna cu prietenul meu, in 2013 ne-am casatorit. In luna mai 2014 vom divorta de comun acord.Ne-am impartit bunurile, am ... (vezi toată discuția)
Cum pot bunurile imobiliare sa devina proprietate comuna Anamaria_Vaida Anamaria_Vaida Buna ziua, Sunt impreuna cu partenerul meu de aproape 20 de ani, avem impreuna 2 copii minori si mai multe proprietati imobiliare achizitionate in aceasta ... (vezi toată discuția)