avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Retragere asociat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Retragere asociat

Vreau sa ma retrag dintr-un srl, unde suntem 3 asociati, eu avand 2 parti sociale.
In 2010 activitatea societatii a fost suspendata temporar si nu s-a mai facut nimic.
Societatea a ramas fara sediu sediul.
Ma intereseaza cea mai rapida varianta de retragere
Ma gandeam la cesionarea actiunilor catre un asociat.
Care este procedura de retragere din societate?

Cel mai recent răspuns: Av. Alina VEZUREANU , Avocat 11:15, 30 Octombrie 2015
Daca asociatii sunt de acord sa va preia cele 2 parti sociale, atunci puteti iesi prin cesiune. Cea mai simpla varianta si cea mai usoara. Cat despre procedura, aici va sfatuiesc sa luati legatura cu un avocat si sa demarati impreuna pasii, pentru ca este destul de complicata. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare parti sociale srl MANOLACHE LAURA MANOLACHE LAURA Sora mea este asociat unic al unui SRL,eu fiind administrator.Ea vrea sa se retraga definitiv si sa imi cedeze mie partile sociale.Care este calea cea mai ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui srl moldoveanu mihaela moldoveanu mihaela Doresc sa vand srl stiti ce pasi trebuiesc urmati multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Lichidare srl lnegreanu lnegreanu Suntem doi asociati (sot si sotie) la un SRL si am vrea sa-l inchidem sau sa-l vindem.Cine ne poate da sugestii am vrea sa stim ce ar fi mai rapid, usor si ... (vezi toată discuția)