avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 102 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Monografie constructie blocuri
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Monografie constructie blocuri

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o monografie contabile pentru constructia unor blocuri de apartamente care vor fi vandute. Mentionez ca societatea are autorizatia de constructie cesionata de la un invetitor imobiliar care este proprietarul terenului.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 16:45, 31 Octombrie 2015
Intrebarea este complexa si in fapt ceea ce solicitati acopera activitatea unei firme de constructii pe un timp indelungat (1-2 ani).
Cred ca mai oportun ar fi sa angajati un contabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare casa "la rosu" persoana fizica patricel1 patricel1 Buna ziua, sunt o persoana fizica ce am cumparat mai demult un teren cu o casa mai veche in Constanta. Dupa ceva timp am reusit sa strang niste bani sa o ... (vezi toată discuția)
Constructor pe terenul altcuiva. cine e proprietar si cine plateste impozitul? eliza78 eliza78 o societate incheie contract de inchiriere pentru un teren liber de constructii cu o cooperativa. intre timp chiriasul construieste 2 cladiri pe acest ... (vezi toată discuția)
Drept trecere-servitute Florin.b Florin.b Bună ziua, am cumpărat 1 apartament în blocul \"B\", intrarea în parcarea din spatele blocului se realizează prin calea de acces aferenta blocului \"A\" ... (vezi toată discuția)