avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept trecere-servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept trecere-servitute

Bună ziua, am cumpărat 1 apartament în blocul "B", intrarea în parcarea din spatele blocului se realizează prin calea de acces aferenta blocului "A" conform planului arhitectului depus pentru autorizația de construcție a blocurilor. Acum câțiva din proprietarii apartamentelor din blocul "A" au blocat întrarea aferenta parcării din spatele blocului "B" pe motiv ca nu au trecut în cf dreptul de servitute. Menționez ca blocurile au cf diferite iar blocul "A" nu are toate apartamentele vândute. Au procedat corect? Ce pot face pentru a avea acces în parcare?
Cel mai recent răspuns: Cristian Costin Miloș , Avocat 11:19, 15 Mai 2020
Chemati in judecata proprietarii terenului si solicitati sa ii oblige sa va permita trecerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de proprietari poate avea proprietati? ollyjunior ollyjunior Buna ziua, De curand m-am trezit cu o situatie ciudata si nu stiu cum sa actionez legal. Am sa descriu intai situatia, cu rugamintea ca daca sunteti juristi ... (vezi toată discuția)
Necesita autorizatie de constructie montarea de blocator de parcare ... lya2021 lya2021 Necesita autorizatie de constructie montarea de blocator de parcare cu inaltimea de 50cm pe proprietate private? Am cumparat de la o persoana juridica o ... (vezi toată discuția)
Parcare privata ascgmg ascgmg Buna ziua, Avem urmatoarea problema: intr-un ansamblu imobiliar nou, langa blocuri s-au vandut parcela cu parcela si locuri de parcare (fara niciun spatiu ... (vezi toată discuția)