avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dobanda banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dobanda banca

buna seara,
Am depus 10.000 lei pe 17 octombrie 2013 la BRD in contul 1000 pentru pensionari (incasam pensia la BRD) pe 730 zile cu o dobanda fixa de 5,35 %/an. Am scos banii de la ei, la scadenta, dar nu am primit aceasta dobanda pentru toata perioada ... ! Este corect ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 21:56, 2 Noiembrie 2015
Ati citit contractul? Ce scria in el despre acordarea dobanzii? Nu era nici o clauza de revizuire periodica a dobanzii?
Multumesc pentru raspuns. L-am citit atunci (probabil superficial ...), intrebam daca dobanda fixa pe 730 zile este pe toata perioada sau se modifica anual ?! De ce ii mai spune fixa si nu variabila ... cred ca-i hotie ... ?
Ultima modificare: Luni, 2 Noiembrie 2015
flicsn, utilizator
Singura sansa ar fi sa reparcurgeti contractul.
Cred ca de acolo vor veni lamuririle.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea dobazii in una variabila mada9luci mada9luci Buna ziua, Va rog sa ma indrumati ca tr facut in situatia mea. In sept.2007 am luat un credit cu doanda fixa de 5.95% in noinembrie mi-a crescut donada la ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma lamuriti cu privire la prevederile oug 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori si cu privire la prevederile unui contract de credit incheiat cu o banca fox123 fox123 As dori sa ma ajutati si sa va exprimati opinia in legatura cu prevederile unui contract de credit incheiat cu o banca pentru un imprumut de nevoi personale ... (vezi toată discuția)
Act aditional cf. oug50/2010 kla2007 kla2007 buna ziua Va rog sa ma indrumati ce trebuie sa fac in cazul in care am primit de la banca o adresa precum ca trebuie sa ma duc la sucursala BRD unde am ... (vezi toată discuția)