avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj

am divortat in spania fara sa facem partaj la casa din romania ,cand neam casatorit fostul socru nea cedat teren pentru a construi casa ,nu aveam titlu de proprietate pe numele nostru, acum fostul sot zice ca nu am nici un drept la casa fiindca e terenu pe numele lu taicasu, ce pot face pentru ami recupera partea
Cel mai recent răspuns: helena71 , utilizator 18:24, 1 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Nu conteaza ce spune socrul,angajati-va un avocat si demarati actiunea de partaj.
va multumesc ,socrul meu este mort si nu stiu daca nu trebuie sa fac dezbatere de mosenire intai

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mosteniri ContSters360937 ContSters360937 Buna dimineata. M-a numesc Gabriela socru meu a dec acum 9 ani in urma lui au ramas o sotie cu care nu a facut casa ea e venit in fam in urma cu 19 ani si 2 ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma ! Ghica2000 Ghica2000 buna ziua sint vaduva de 15 ani ..am primit citatie sa ma prezint ca sa impartim bunurile sotuluimeu decedat mai precis pamantul pe care il am pe acelasi ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume de familie copil (paternitate) geaninalabontu@gmail geaninalabontu@gmail Buna ziua asa dori sa stiu ce trebuie sa fac ca sa-mi trec copilul an varsta de 2ani jumate pe numele sotului meu mentionez ca el este tatal dar este trecut pe ... (vezi toată discuția)