avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contracte de mandat/munca asociatii de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contracte de mandat/munca asociatii de proprietari

Care este diferenta intre contractele de mandat (pentru presedintele si/sau cenzorul asociatiei de proprietari) si contractele de munca (pentru administratorul asociatiei si/sau femeia de serviciu) din punct de vedere al dreptului muncii?

Este obligatorie semnarea contractelor de mandat pentru un anumit numar de ore saptamanale/lunare?

Se declara la ITM contractele de mandat pentru presedintele si cenzorul asociatiei (cu celelalte implicatii, REVISAL s.a.)?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:14, 2 Noiembrie 2015
Pentru contractele de mandat nu trebuie specificat un anumit numar de ore, dar se poate specifica daca partile doresc acest lucru. Acestea nu se inregistreaza in ReviSal.
Mesaje editate

@ Rusty

Dată post: Duminica, 1 Noiembrie 2015, 17:37
Subiect: Contracte de munca in asociatiile de proprietari


Semnarea contractelor de mandat pentru presedintele si/sau cenzorul asociatiei de proprietari, are implicatii in ceea ce priveste cadrul legal SSM si PSI?

Dar semnarea contractelor de munca pentru administratorul asociatiei de proprietari si/sau femeia de serviciu?

Va multumesc.


@ gigipopa
Dată post: Duminica, 1 Noiembrie 2015, 18:00


Contractele individuale de munca trebuie inregistrate in REVISAL.


@ Rusty
Dată post: Duminica, 1 Noiembrie 2015, 18:06


Se inregistreaza in REVISAL si contractele de mandat pentru cenzorul si presedintele asociatiei de proprietari? Conform carui act normativ?


@ Iulian Manea
Dată post: Duminica, 1 Noiembrie 2015, 19:16


www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...


@ ynocentta
Dată post: Duminica, 1 Noiembrie 2015, 20:06


Contractele de mandat incheiate pentru presedinte+cenzor asociatie de proprietari nu se inregistreaza in ReviSal. nu trebuie specificat un anumit numar de ore exercitat responsabilitate

@ gigipopa
Dată post: Luni, 2 Noiembrie 2015, 18:07


Este a 3-a discutie pe aceeasi tema pe care o deschideti. De fiecare data ati primit raspunsuri clare si la obiect (aceleasi in esenta, doar cu cuvinte diferite). Trebuie doar sa recititi toate raspunsurile primite la discutiile deschise de dvs.

====

@ Interventie moderator

Nu mai adresati aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu mai deschideti acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de mandat la asociatia de proprietari Kafer Kafer Bună ziua pentru județul Ilfov Popești-Leordeni unde se pot face contractele de munca (comodat sau mandat)care sunt diferențele pt o asociație de ... (vezi toată discuția)
Transmiterea in revisal liliana_balan liliana_balan Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarele probleme: Contabilului dintr-o Asociatie de proprietari ii revine in exclusivitate atributia de a opera in ... (vezi toată discuția)
Demisie presedinte Ioan butnariuc Ioan butnariuc Buna ziua! Din câte știu, un președinte de asociatie de proprietari care și-a prezentat demisia în fata comitetului devine președinte demisionar cu ... (vezi toată discuția)