avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de exclusivitate ( drept unic de comercializare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de exclusivitate ( drept unic de comercializare anumite produse )

Buna ziua
Am achizitionat la parterul unei cladiri mai multe spatii comerciale
Prin contractul de vanzare cumparare am fost obligat sa preiau contractul de inchiriere intre fostul proprietar si o firma ( fast-food ). In acest contract este stipulat faptul ca aceasta firma are drept unic de comercializare pt o gama foarte larga de produse , iar acum imi este foarte greu sa inchiriez celelate spatii .
Vreu sa stiu daca pot anula aceasta clauza si cum sa procedez.
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 10:16, 2 Noiembrie 2015
Cine impune ce si cum sa comercializezi??? cred ca e vorba despre produse "marca inregistrata" altfel nu vad cum sa obligi pe cineva ce sa vanda.
Daca se renunta la acea exclusivitate banuiesc ca se face o reziliere de contract!!!?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract imprumut balanescu_rodica balanescu_rodica in septembrie 2010 un prieten a vrut sa cumpere de la mine un fast food pe care eu il aveam cu contract de inchiriere- adica spatiul, eu am ridicat ... (vezi toată discuția)
Distribuitori autorizati ADRIANA PRICOPE ADRIANA PRICOPE Buna ziua, Am un furnizor, care cred ca este distribuitor autorizat (voi verifica), care imi cere sa introduc in contract urmatorul text: \"Cumparatorul ... (vezi toată discuția)
Magazin online haine firma din ue mirceabescu mirceabescu Am o mare nelamurire careia incerc sa ii gasesc solutie de cateva saptamani. Vreau sa imi deschid un magazin online de haine de firma ( Calvin Klein, Gucci, ... (vezi toată discuția)